Rørlegger og elektriker på samme sted

Elektropluss har rørlegger og elektriker på samme sted. Mange oppdrag krever både elektriker og rørlegger, og vi tilbyr totalpakker tilpasset bedriftskunder.

Dette gir våre kunder en enklere hverdag ved å kun å forholde seg til ett firma i arbeidsprosessen som kjenner hverandre og gjennomfører et gjennomført godt prosjekt – uten rot. Fordelene er redusert pris, mindre rot og ingen samarbeidsproblemer. Dette kommer deg til nytte som sluttkunde.bilde av et sameie som har blitt oljefri med fornybar energi, i dette tilfellet varmepumpe

Rammeavtale
Feil, mangler og driftsstans koster penger. En rammeavtale med Elektropluss sikrer bedriften optimal driftssikkerhet og lønnsomhet ved det enkelte anlegg. I samråd med oss bestemmer du hvilke oppgaver og rutiner du ønsker skal inngå i rammeavtalen. Bedriften velger kun det de har bruk for. Ingen av våre kunder skal betale for mer enn de trenger.

Fordeler med rammeavtale på elektriker- og rørleggertjenester:

  • Fast timepris.

  • Personell som er kjent med tekniske installasjoner i ditt bygg.

  • Prioritet før andre kunder.

Borettslag
Samtlige som er registrert i Brønnøysund også borettslag/sameie skal ha et Internkontroll-system. Mange sliter med å få dette på plass – Elektropluss løser dette.

Vi tilbyr også sameier og borettslag serviceavtaler med rabatterte priser som også kommer beboerne til gode.