Avisolerte kabelender som viser koppertrådene, for illustrasjon i elektrofaget

Elektroinstallasjon – Fagfolk med erfaring

Når det kommer til elektro-installasjon er det få områder der det anbefales at man “gjør det selv”. Elektrisitet skal omgås med respekt og fagkunnskap, og derfor skal det alltid tilkalles fagfolk når det kommer til elektro-installasjon.

Våre sertifiserte elektromontører sørger for at enhver elektro-installasjon blir utført riktig, slik at det ikke oppstår noen feil i ettertid. Uansett hvilken type elektro-installasjon du behøver, kan vi ta på oss oppdraget. Vi har arbeidet med elektro-installasjon i private boliger, store næringsbygg og offentlige institusjoner. Spesielt får vi mange henvendelser fra oppdragsgivere som bygger nytt eller foretar en stor oppussing, da vi både kan står for elektro-installasjon av de ulike anleggene, samt at vi har sertifiserte og erfarne rørleggere ansatt.

Vi har valgt å spesialisere oss ekstra på elektro-installasjon av varmepumper. En slik elektro-installasjon krever både elektrikere og rørleggere, noe som gjør at vi har fått flere kunder som ønsker varmepumper. Med et stort utvalg av varmepumper kan vi sørge for levering og elektro-installasjon av nøkkelferdig anlegg klar til bruk.

Våre elektrikere kan også utføre elektro-installasjon for Smarthus. Ved hjelp av moderne elektro-installasjon og ny teknologi kan vi tilby funksjonelle og “smarte” hus. Vi sørger gjerne for elektro-installasjon av belysning, elektro-installasjon av nye stikkontakter og oppføring av varmepumper.

Trenger du en ekspert på elektro-installasjon, er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg med alt innen elektro-installasjon, rørleggertjenester og varmepumper. Dersom du har spørsmål vedrørende en elektro-installasjon, er du også hjertelig velkommen til å spørre oss om råd.