Luft/luft varmepumpe

Det er alltid varme å hente i luften, selv ved minusgrader, og denne varmen kan en luft/luft varmepumpe omdanne til varme for romoppvarming. Den er relativt enkel å montere og er ikke avhengig av vannbåren varme siden innedelen har en stillegående vifte som sprer varmen i luften. Toppmodellene våre har høy virkningsgrad selv på de riktig kalde dagene.

Passer luft/luft varmepumpe for oss?

Dersom du ikke har vannbåren varme eller planer om å installere dette, kan en luft/luft varmepumpe være et godt supplement til elektrisk oppvarming som for eksempel panelovner. En luft/luft varmepumpe kan monteres i alle boligtyper.

Luft/luft varmepumper gir mest nytte dersom du har en relativt åpen romløsning, slik at den oppvarmede lufta kan fordele seg best mulig.

Fordeler med luft/luft varmepumper

Besparelsen med en luft/luft varmepumpe er avhengig av romløsning og plasseringen av innedelen (viften). Generelt kan du regne med å få tilbake 3 ganger den energien som varmepumpen forbruker når du kjøper varmepumpe av oss. Effekten på strømregningen er umiddelbar og din luft/luft varmepumpe er nedbetalt kun etter få år! Dette er noen av fordelene med en luft/luft varmepumpe:

  • Enkel installasjon og lav oppstartskostnad
  • Raskt og enkelt å justere innetemperaturen
  • Bedre inneklima pga. innebygget luftfilter – spesielt bra for allergikere
  • Kan brukes som kjøling/aircondition sommerstid

Hvorfor kjøpe luft/luft varmepumpe fra Elektropluss?

Luft/luft-varmepumper har gjennom mange år vært et viktig satsningsområde for oss. Vi fører de ledende merkene som Panasonic, Mitsubishi og Toshiba og har til enhver tid de siste testvinnerne i vårt sortiment.  Elektropluss har NOVAP-godkjenning fra Norges Varmepumpeforening.

Sist, men ikke minst – vi leverer alle former for boligvarme. Når du snakker med oss kan du derfor være trygg på at vi gjør en individuell vurdering av varmekilde og produkt. Hos oss får du mer enn et kvalitetsprodukt, du får et produkt som er ideelt for ditt behov og en aktør som tar fullt ansvar for hele installasjonen.

Alle våre varmepumper leveres med 5 års garanti.