Smarthus: Full kontroll på huset – fra mobiltelefonen!

Med de nyeste og mest moderne styringssystemene, kan hele boligen kontrolleres med noen få tastetrykk: Alt fra alarm til oppvarming og lys – uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Begrepet ”smarthus” er en samlebetegnelse på ulike elektriske styresystemer for boliger og bedrifter.

Fleksible smarthus-løsninger fra Elektropluss. Dersom du ønsker deg et smarthus, hjelper vi deg gjerne med veiledning for å finne den mest hensiktsmessige løsningen som passer akkurat dine behov og ønsker. Flere av våre systemer for smarthus er konstruert på en slik måte at du kan starte med et styringssystem av bare ett rom som senere kan påbygges til et fullstendig styringssystem for hele boligen eller bedriften. Teknologien har kommet langt nok til å gi merverdi og å gjøre hverdagen enklere. Det finnes mange alternativer på markedet og vi i Elektropluss hjelper deg gjerne med å guide deg gjennom jungelen av muligheter.

Et trådløst system for smarthus skal være enkelt å bruke. Med andre ord bør systemet være skapt for å tjene deg – ikke omvendt! Et smarthus kan du betjene med en trådløs bryter festet der du ønsker det, med fjernkontroll, med touch screen eller via internett. Selvsagt kan du i et smarthus kombinere disse forskjellige betjeningsmåtene som du selv ønsker. Du har også mulighet for å bruke smarthus-fjernkontrollen til TV apparatet hvis du ønsker det.

Økt komfort med smarthus
Høyere komfort med smarthus. Komfort handler om å gjøre livet enklere og mer behagelig. Et smarthus setter på kaffen slik at den er ferdig når du står opp. Et smarthus slår lyset på slik at du finner baderommet. I tillegg kan et smarthus heve temperaturen til det er akkurat passe varmt, slik du vil ha det.

Dersom du har spørsmål om smarthus skal du bare kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med forslag til smarthus som passer dine individuelle behov.

Styr med mobilen i hånden

De mest avanserte systemene kan du ha full kontroll over – via din smarttelefon. Da kan for eksempel kaffetrakteren slås på, slik at kaffen er klar når du er kommet hjem. Men også her – energiforbruket er den største fordelen: Ha kontroll over varmen når du ikke er til stede!

Prat med oss!

Vi hjelper deg med å finne frem til riktig system. Selve installeringen, kan fort bli en stor investering – dersom man velger feil system. Når investeringsterskelen er høy, er det viktig å ha jordnære fagfolk på laget som velger det som er rett for nettopp deg og ditt hus.

Prøv xComfort selv! (åpnes i nytt vindu)