Utendørs varmekabler

Aldri mer snømåking eller fall på vei til bilen? Det er mulig – med utendørs varmekabler. 

Kan jeg koble til varmepumpen?

Til utendørs bruk anbefaler vi normalt elektriske varmekabler fremfor å overdimensjonere varmepumpen. I tillegg til at overdimensjonering av varmepumpe normalt vil koste langt mer en strømforbruket på varmekablene, kan det også medføre driftsforstyrrelser på varmepumpeanlegget.

Full automatikk – ingen bekymringer

Med innebygget snøsmelte automatikk trenger du ikke lenger følge med på værmeldingen eller stå opp tidlig for å måke innkjørselen. Våre utendørs varmekabler kan leveres med følere i bakken, temperatur- og fuktmålere i bakke og luft – gjerne i kombinasjon. Naturligvis kan også dine utendørs varmekabler inngå i et smarthusopplegg slik at du kan overstyre automatikken direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett.

Hvorfor kjøpe utendørs varmekabler av Elektropluss?

Vi i Elektropluss leverer alle former for boligvarme. Når du snakker med oss kan du derfor være trygg på at vi gjør en individuell vurdering av varmekilde og produkt. Våre elektrikere har levert varmekabler i en årrekke og vi fører de ledende merkevarene. Vi fører de beste produktene og har erfaringen til å velge de beste løsningene.

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller tilbud.